joi, 13 iunie 2013

In premiera iOS 7 de la Apple

Viitoarele iPhone-uri vor beneficia din aceasta toamna un nou sistem de operare - iOS 7. Cei de la Apple for schimba infatisarea vechilor sisteme de operare iOS, astfel ca sunt sigur ca iPhone-ul sau iPad-ul va arata altfel cu interfata iSO 7 total schimbata. Gurile rele sau mai putin rele spun ca multe aplicatii prezentate ca fiind inovatoare la iSO 7 exista deja de ceva timp in sistemul Android de la Google.


iSO 7 promite a fi un sistem de operare puternic, fiabil, problema schimbarii fetei aplicatiilor cunoscute este in aer pentru ca inca nu se stie impactul negativ sau pozitiv asupra utilizatorului.

Control Center  promite o navigare mult mai usoara prin iPhone sau iPad.

Daca vrei sa-ti impartasesti experientele, melodiile preferate, imaginile cu prietenii , activeaza AirDrop pe iSO 7 si totul devine foarte usor.


 Camerele din ce in ce mai performante atasate telefoanelor iPhone reusesc sa surprinda experiente deosebite, astfel ca sistemul iSO 7 permite cu iClound sa creezi un stream unde tu si prietenii tai poti sa postezi imagini cu acelasi subiect. 


Cu intarziere ,browser-ul dedicat pentru sitemele iSO, Safari , vine cu noutati , gen navigare prin ferestele deschise.Vrei aplicatii ? Ai aplicatii de la Apple , gramada si moca si pe bani in App Store


Utilizatorii sitemului iSO vor fi placut surprinsi de sitemul Multitasking,care incarca update-urile aplicatilor in momentul in care dispozitivul este conectat la Wi-Fi.

Noul sitem iSO 7 are un Control Center extrem de eficent , accesul la aplicatiile utile fiind foarte usor.

Cei de la Apple au ales pentru sistemul de operare iSO 7 un design simplist si util.