marți, 14 mai 2013

Ce stie sa faca Samsung Galaxy S4review in limba romana Samsung Galaxy S4
Ce stie sa faca Samsung Galaxy S4
Lansat in 2013 , spaima celor de la Apple, Samsung Galaxy S4 este una dintre minunile tehnologiei dedicate celor multi. Telefonul a venit cu atatea functii incat circula vorba ca sunt super faine dar inutile.

Cu ce se lauda Samsung Galaxy S4? In primul rand e mare, mare de 5 inchi , se indreapta spre tableta, daca vrei sa-l inghesui in buzunarul blugilor, e putin probabil ca vei avea succes. Dar , e fain.Super ecranul este Full HD Super Amoled ofera o imagine superba . Fotografiile si filmuletele de caliate se vad ireprosabil.

Camera la Samsung Galaxy S4 este spectaculoasa de 13 MP iar cea secundara de 2 MP. Iar daca e vorba de fotografii , atunci noul gadget ofera o serie de imbunatatiri. Dual Shot ofera posibilitatea de a fotografia atat persoanele sau peisajele din fata ta cat si pe tine , obtinand astfel o fotografie completa, fotograful nefiind lasat pe dinafara, Sound&Shot iti introduce in fotografie inclusiv conversatile, obtinand astfel fotografi "vorbitoare". Mi se pare interesant optiunea de Drama Shot , care iti pune toate fotografiile a unui obiect in miscare intr-o singura imagine. Ce poate fi mai interesant?Samsung Galaxy S4 iti permite sa-ti gestionezi programele tv prin aplicatia Home Enterteimant, in plus poti organiza serii de film sau fotbal alaturi de prieteni cu HomeSync.

Deoarece tendinta in lumea moderna e de a dat tot mai multa importanta starii fizice si de sanatate, cei de la Samsung vine cu aplicatia S Healt care ofera informatii pretioase legate de alimentatie, calorii arse, informatii despre starea generala de confort.

Spre deosebire de alte telefoane daca te uiti la un filmule , in momentul in care intorci privirea , Samsung Galaxy S4 pauzeaza si asteapta sa revii cu ochii pe ecran. Fain, nu?

Interesant imi pare si aplicatia Air View si Air Gesture care iti permite accesarea aplicatiilor prin gesturi facute in aer, totusi inca nu stiu cat de bine functioneaza. Depinde totusi de viteza vantului, densitatea prafului din aer, etc :)

pagina se inbunatateste...