luni, 8 iulie 2013

Top smartphone in 2013 - HTC ONE
In 2013 , cei mai tari producatori de smartphone-uri s-au intrecut in lansari de smartphone-uri care mai de care mai de top.
Lansat in Romania prin luna martie , HTC One, este unul dintre cele mai tari smartphone-uri din lume.

Pretul la un HTC One de 32 GB se invarte pe la 2600 de lei in acest moment si e in scadere, dar e minunat. Carcasa smartphone-ului este din metal , smartphone-ul fiind foarte subtire, adica il poti purta usor prin buzunare si nu se zgarie chiar daca ai cheile in acelasi buzunar. La design HTC One le cam da fum la majoritatea telefoanelor de top.La HTC One poti vorbi fara probleme , zgomotul de fond fiind anulat de un microfon special. In plus imi place ca bateria de 2300 mAh tine si tine la greu.

Cu privire la cum ruleaza aplicatiile si cum se misca net-ul , nimic de comentat. HTC One isi merita pozitia de top printre cele mai tari smartphone-uri din 2013.

Iar inregistrarile sunt audio/video sunt impecabile. O adevarata bijuterie a tehnologiei, volumul nu vibreaza la volumul chiar la maxim. Ce vrei mai mult?

Ecranul LED al smartphone-ului HTC ONE , castiga batalia cu soarele , perfectiunea imaginii fiind ireprosabila. Si ce poze si filmulete faine face!

Va recomand din toata inima acest telefon, nu ve-ti regreta alegerea!

Tu ce telefon preferi?