marți, 14 mai 2013

Samsun Galaxy 4 in varianta miniSamsung Galaxy S4 mini


Dupa ce a fost lansat cel mai asteptat telefon din 2013, Samsung Galaxy S4 , la inceput de iunie se pare ca va aparea pe rafturile magazinelor si Samsung Galaxy S4 in varianta mini.
Probabil iti doresti un telefon nou sa fie performant dar mai usor de transportat, asa ca cei de la Samsung promit in Samsung Galaxy S4 mini performanta si eleganta.Se presupune in mod neoficial ca Samsung Galaxy S4 mini va dispune de un ecran Super Amoled de 4,3 inchi, tinand cont ca Samsung Galaxy S3 mini este destul de reusit ,si varianta micsorata a lui Samsung Galaxy S4 sa fie la inaltime.

Procesorul telefonului Samsung GAlaxy S4 mini va fi un dual-core de 1,6 GHz, pot spune ca nu e rau. Conform celor de la GSMARENA.com , telefonul va beneficia de 1 GB memorie RAM si 32 de MB memorie interna.

Va place sistemul de operare Android, cu miile de aplicatii utile sau mai de umplutura? Samsung Galaxy S4 mini va avea instalat sistemul de operare Android 4.2.2 (Jeally Bean).

Unele site-uri dau camera telefonului fiind de doar 5 MP iar altele de 8 MP cu un blitz LED


Samsung Galaxy S4 mini este anuntat in trei variante de culori: Alb, Albastru si Titan Grey.

Partea faina e ca daca esti pe doua retele de telefonie cei de la Samsung s-au gandit ca telefonul Samsung Galaxy S4 mini sa fie disponibil si in varianta dual-SIM.


Bateria care ii va oferi o autonomie medie pentru un smartphone , la Samsung Galaxy S4 mini este Li-Ion de 2100 mAh.

Asteptam lansarea oficiala.