joi, 9 mai 2013

Iphone 5 review


Multi considera faptul de a cumpara un iPhone 5 ca fiind "snobism". De ce sa dai atati bani pentru un telefon ale carui caracteristici le gasesti mai ieftin la un Samsung , de exemplu...


Totusi cei de la Apple s-au grabit sa scoata iPhone 5 pentru a face fata concurentei de la Samsung, dar nu au cizelat unele aspecte ale telefonului iar bug-urile sunt destul de suparatoare.


Unele dispozitive iPhone 5 au probleme cu semnalul wireless , fiind o problema daca nu dispui de suficent net  pe abonament.

Desi majoritatea smartphone-urilor au probleme mari cu durata alimentarii de la baterie, 3G -ul care nu poate fi dezactivat consuma mai repede bateria telefonului iPhone 5.

Nu stiu cat de relevant e faptul ca telefonul iPhone 5 se zgarie usor, daca porti cheile si telefonul in acelasi buzunar , nu cred ca prea sunt telefoane care nu se zgarie usor.

Iar camera de 8 MP e performanta , iar cu problemele de luminozitate , nu e nici pe departe la fel de buna ca un aparat foto.

Dar e criza , iar concurenta e accerba , asa ca cei de la Apple au scos in graba un iPhone.

Dar pasionatii de iPhone 5 , mai ales cei din tarile mai bogate vor alege sigur acest produs, la noi trebuie sa strangi serios cureau pentru achizitia acestui telefon.

Acum sa vorbim despre securitatea de pe iOS 6.1 . Cica ar fi probleme de securitate, dar totusi sa fim seriosi, cati dintre cei care utilizeaza un sistem de operare pe smartphone isi instaleaza un antivirus?

O bulina neagra a fost si problemele cu hartiile de la Apple.

Dar ce e bun la iPhone 5 ?

E mai subtire, culorile sunt mai stralucitoare decat la versiunile anterioare iar viteza este mai mare , nu apar blocaje la navigare.

Cat de subtire ?  iPhone 5 are doar 7,6 milimetri, iar la cantar arata 112 grame.

Pentru design e facut in stilul iPhone , carcasa fiind din aluminiu.

Ecranul Retina de 4 inchi cu o rezolutie de 1136 x 640 pixeli, va ofera posibilitatea de a naviga mai usor pe internet si prin aplicatii.Vizionarea filmelor in format HD este extraordinara, nimic de spus.


Cat de rapid?

Procesorul A6 Dual - Core de 1 GHz Apple cu 1 GB de RAM confera smartphone-ului iPhone 5 titlul de cel mai rapid telefon din gama iPhone.